Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روابط عمومی، البته جزئیاتی بیشتری از افراد فوت شده ناشی از کرونا به مانند گذشته اعلام نکرده است اما نسبت به هجوم و بازگشت دوباره سویه جدید کرونا و رعایت اصول بهداشتی به ویژه تزریق واکسن و زدن دُز یادآور در این شرایط نیز هشدار داده است.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین شمار فوتی های ناشی از کرونا در سه شهرستان زیر مجموعه خود یعنی اوز، خنج و لارستان را هم تاکنون و از زمان آغاز و ورود این ویروس به کشور ۵۹۵ نفر ذکر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان فارس همچنین اعلام کرد که بر اساس رنگ بندی جدید ، وضعیت شهرهای لار و اوز هم اینک قرمز است و البته شمار مراجعان به بیمارستان ها هم روزانه رو به افزایش رفته است.

بخش های تنفسی و کرونایی در بیمارستان ها پس از چندین ماه آرامش به دلیل آثار مثبت تزریق واکسن و دُزهای مختلف دوباره باز شده و هم اینک هم ۱۳ بیمار بدحال در این بخش ها بستری هستند که حال سه تن از آنها نیز وخیم گزارش شده است.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان فارس همچنین شمار مبتلایان جدید امروز یکشنبه ۹ مردادماه را هم ۹۶ نفر گزارش کرد و هشدار داده که احتمال پیک هفتم کرونایی در منطقه به دلیل قدرت نفوذ سویه جدید وجود دارد.

همچنین این روابط عمومی اعلام کرده که سویه جدید ویروس مرگبار کرونا که به گفته کارشناسان وزارت بهداشت ۱۸ برابر سویه های قبلی قدرت سرایت دارد حدود دو هفته ای است که وارد منطقه شده و هر روز بر تعداد مراجعه کنندگان و مبتلایان نیز افزوده می شود.

مسئولان دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز در این زمینه هشدار داده اند که باید چنانچه رعایت اصول بهداشتی و تزریق واکسن را در دستور کار قرار ندهیم بخواهیم با اطمینان های کاذب کرونا را سبک بشماریم بدون شک باید باز هم شاهد وضعیتی سخت تر از گذشته و افزایش فوتی ها و مبتلایان در سطح منطقه باشیم .

کرونا این بار هم و در سویه جدیدش جسور تر ، بی رحم تر و البته با هوشمندی بیش از گذشته وارد شده که احتمال بروز موج هفتم و با ادامه این وضعیت نیز دور از انتظار نیست.

بر اساس اعلام دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین میزان موارد شناسایی شده در هفته گذشته حدود ۶ درصد و موارد بستری نیز به میزان ۱۷۳ درصد رشد داشته است.

قرنطینه بیماران و افراد علامت دار یکی از اصلی‌ترین راهکارهای کنترلی است و این مهم مستلزم آن است که افراد منکر بیماری خود نشوند و با شروع هر علامتی خود را قرنطینه کنند؛ انکار بیماری به ویژه از طرف جوانان باعث گسترش و آلوده شدن افراد حساس و پرخطر، بستری و مرگ آنان می شود.

شیوع ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد و بتدریج به سایر کشورهای دنیا سرایت کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان کووید-19 فارس بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری اُمیکرون ؛ سویه تازه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا کووید 19 فارس بهداشت و سلامت دانشکده علوم پزشکی لارستان روابط عمومی سویه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۵۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره علت مرگ «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی توضیحاتی ارائه داد.

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: «علت فوت «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.»

او ادامه داد: «فرزانه اکبری، پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، چهارم اردیبهشت ماه، در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت مرگ او را محرمانه، به اطلاع خانواده‌اش خواهد رساند.»

«فرزانه اکبری»، همسر دکتر «فرید شهریور» فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر، خبر‌هایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم، در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده‌اند و چند پزشک هم در کما هستند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه‌ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر داده‌اند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • ورود سامانه بارشی جدید از دهم اردیبهشت به ایلام
  • ورود سامانه‌ بارشی فعال به خوزستان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود