Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@17:23:15 GMT

فوت نوزاد یک ماهه بر اثر اُمیکرون

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۰۹۸۳

فوت نوزاد یک ماهه بر اثر اُمیکرون

آفتاب‌‌نیوز :

سویه جدید کرونا در استان فارس، جان نوزادی یک ماهه را گرفت و این نوزاد عصر شنبه در بیمارستان امام رضا (ع) شهر لار فوت کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان شامگاه شنبه ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۰ اعلام کرد: یک فوتی کرونایی که نوازدی یک ماهه است به جمع فوتی های ناشی از این ویروس در لار به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین گزارش کرد که این نوزاد اهل شهر قدیم لار بود که عصر امروز شنبه در بخش کرونایی بیمارستان امام رضا (ع) این شهر فوت کرد.

با مرگ این نوزاد یک ماهه شمار جانباختگان ناشی از کرونا در شهرستان های لارستان، خنج و اوز در جنوب فارس ( زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان) هم اینک به ۳۷۰ نفر رسیده است.

دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین اعلام کرد که هم اینک ۳۲ بیمار در بخش های کرونایی در سه شهرستان لارستان، خنج و اوز بستری هستند و حال چهار تن از انان نیز وخیم گزارش شده است.

همچنین بهزاد رضایی رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان وضعیت مبتلایان به ویژه به سویه جدید اُمیکرون در منطقه را بسیار نگران کننده دانست و گفت: تعداد کل بیماران بستری در همین هفته جاری و در پیک ششم کرونایی ۴۱ درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کر: ۳۲ درصد از این جامعه آماری، مراحل واکسیناسیون خود را انجام داده اند و همچنین افزایش ۱۲۷ درصدی استفاده از داروهای بیماران کرونایی در منطقه هم نگران کننده است.

دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین اعلام کرده که بانوان خانه دار در بین مشاغل و همچنین بانک ها هم در بین ادارت بیشترین درصد ابتلا را به خود اختصاص داده اند.

از جمعه تا شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸ هزار و ۵۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۴۵۳ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۵۷۰ نفر رسید.

تا کنون ۶ میلیون ۲۸۱ هزار و ۲۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. سه هزار و ۳۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ا میکرون ویروس کرونا نوزاد کووید ۱۹ دانشکده علوم پزشکی لارستان یک ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود