Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@17:18:00 GMT

لارستان جزو نقاط پرخط شیوع کرونا است

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۴۳۱۱۵

لارستان جزو نقاط پرخط شیوع کرونا است

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه این شهرستان به دلایلی همواره جزو نقاط پرخطر شیوع کروناویروس در فارس بوده است، تاکید کرد که علیرغم عبور از نقطه اوج موج پنجم، همچنان شرایط شکننده و پرخطر بر لارستان حاکمیت دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر بهزاد رضایی در ارتباط مجازی با خبرنگاران، خاطرنشان کرد: این شهرستان به دلیل وجود فرودگاه بین‌المللی و با حضور بیش از ۲۳ هزار تبعه افغانی و همسایگی با استان‌های در معرض خطر کرونایی همواره با شکنندگی‌ها و موج‌های سنگینی مواجه بوده، اما توانسته‌ایم شرایط را به خوبی مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این مقام مسئول گفت: تاکنون ۶۹۷ نفر از کادر بهداشت و درمان علوم پزشکی لارستان به کووید ۱۹ مبتلا شدند که از این تعداد، ۴۹۳ نفر از لارستان و بقیه از خنج و اوز بودند و البته یک مورد هم فوتی (مرحوم دکتر زینلی دندان پزشک) ثبت شده است. او افزود: اگر چه از وضعیت بحرانی موج پنجم کرونایی عبور کرده ایم، اما خطر بازگشت به وضعیت بغرنج همچنان در صورت کمترین لغزش، عادی‌انگاری‌ها و سبک شمردن‌ها و عدم رعایت اصول بهداشتی وجود دارد. رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان ادامه داد: هم‌اینک میزان مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها و مراکز مرجع کرونایی حدود ۵۰ درصد کاهش یافته و بیمارستان‌ها و کادر درمان تا حدودی از زیر فشار سخت و بحران روزهای بیمناک کرونایی در پیک پنجم و ظرف یک ماه گذشته خارج شده اند. رضایی ادامه داد: تعداد تخت‌های موجود در بیمارستان‌های مرجع کرونایی در این سه شهرستان افزون بر ۷۰۰ تخت است که با توجه به زیرساخت‌های موجود با مشکلی در زمینه کمبود تخت‌های بیمارستانی و یا نیاز به بیمارستان‌های صحرایی و استفاده از سالن‌ها در خارج از محدوده دانشکده و حوزه‌های درمان پیدا نکردیم. رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان بیان کرد: یکی از دغدغه‌های اساسی حتی از سوی وزارت بهداشت در خصوص فرودگاه بین المللی و مسافران خارجی بوده که این مهم نیز به خوبی مدیریت شد و این فرودگاه در سال ۹۹ و طی سه مرحله رتبه نخست را بین همه فرودگاه‌های کشور به لحاط رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی کسب کرد. رضایی تصریح کرد: میانگین تزریق واکسن در همه گروه‌های مختلف سنی در شهرستان‌های لارستان، خنج و اوز هم اینک حدود ۴۶ درصد است که البته این میزان در گروه سنی بالای ۸۰ ساله‌ها تا بالای ۷۰ درصد گزارش شده است. او ادامه داد: استقبال مردم در شهرستان‌های لارستان، خنج و اوز همچون برخی مناطق دیگر کشور از تزریق واکسن چندان رضایت بخش نبوده و حرف و حدیث‌های ضد و نقیض در فضای مجازی و بین افکار عمومی نسبت به بروز عوارض ناشی از تزریق واکسن‌ها اعم از ایرانی و یا خارجی در این زمینه موثر بوده است. رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: بر اساس بررسی‌ها در زمینه مبتلایان، بستری‌ها و حتی فوت شدگان ناشی از کرونا در سویه‌های مختلف آن همواره تزریق و دریافت واکسن تاثیر قابل ملاحظه‌ای در روند کاهش سیر بیماری داشته و افرادی که واکسن تزریق کرده اند از هر نوع آن، به نسبت کسانی که با عدم دریافت واکسن مواجه بوده اند تفاوت بسیار فاحشی وجود داشته است. رضایی اضافه کرد: بسیاری از گروه‌های هدف از جمله افراد بالای ۴۰ سال، رانندگان حمل و نقل عمومی، نیروهای خدماتی در شهرداری ها، آتش نشانی و دستگاه‌های خدمات رسان، انتقال خون، خبرنگاران و اصحاب رسانه، فرهنگیان و اعضای هیات علمی و استادان دانشگاه‌ها واکسینه شده اند. او خاطرنشان کرد: هم‌اینک ظرفیت تزریق واکسن در شهرستان لارستان روزانه بالای ۲ هزار دُز است که در صورت پیشتیبانی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و افزایش میزان تحویل واکسن، آمادگی روزانه تا دو برابر این رقم را هم خواهیم داشت.  

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان بیمارستان ها تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند