Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@17:26:52 GMT

۹۷ درصد واکسن تحویلی در لارستان، تزریق شد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۹۴۴۹

۹۷ درصد واکسن تحویلی در لارستان، تزریق شد

بهزاد رضایی سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اینک بخش قابل توجهی از گروه های هدف واکسینه شده اند وکل موجودی واکسن در لارستان کمتر از ۷۰۰ دُز است.

او گفت: بسیاری از گروه های هدف از جمله افراد بالای ۴۰ سال، رانندگان حمل و نقل عمومی، نیروهای خدماتی در شهرداری ها، آتش نشانی و دستگاه های خدمات رسان، انتقال خون ، خبرنگاران و اصحاب رسانه ، فرهنگیان و اعضای هیات علمی و استادان دانشگاه ها واکسینه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هم اینک ظرفیت تزریق واکسن در سطح شهرستان لارستان روزانه بالای ۲ هزار دُز است که در صورت پیشتیبانی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و افزایش میزان تحویل واکسن، آمادگی روزانه تا دو برابر این رقم را خواهیم داشت.

وی می‌گوید: نگرانی ما عدم تامین واکسن کافی است و البته رایزنی‌ها با وزارت برای تامین حجم مناسبی از واکسن ادامه دارد و با اطمینان از ورود واکسن ، واکسناسیون افراد بالای ۱۸ سال را نیز آغاز خواهیم کرد.

روز گذشته (دوشنبه)خبری از زبان دکترعلیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت مبنی بر روند کند واکسناسیون در لارستان در برخی رسانه ها و فضای مجازی منتشر و دست به دست که البته با واکنش مسئولان دانشکده علوم پزشکی این شهرستان مواجه شد.

رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان توضیح داد: این خبر نادرست است و با توجه به مکاتبات اداری و ارسال اصلاحیه آمار خود حوزه معاوت بهداشتی و مقامات وزارت بهداشت نیز پذیرفتند که اینچنین نبوده و لارستان از جمله شهرستان های پیشرو در زمینه واکسیناسیون است.

روزهای سیاه ومرگبار کرونایی درشهرهای جنوبی فارس همچنان و به گونه ای دهشتناک ادامه دارد و ظرفیت تخت‌های اورژانس ،سرپایی، ایزوله، داخلی و تنفسی در بیمارستان‌ها تکمیل و کادر درمان نیز نگران، مضطرب ، دل خسته شده اند.

تاکنون ۲۹۲ مرگ ناشی از کرونا در شهرستان های لارستان، خنج و اوز از سوی دانشکده علوم پزشکی لارستان به ثبت رسیده که ۳۷ تن از این تعداد در موج پنجم و ظرف کمتر از ۲۰ روز گذشته جان باختند.

مسئولان دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین می گویند: بدترین شرایط ظرف بیش از یک و نیم سال گذشته از زمان ورود ویروس هم اینک بر شهرستان های لارستان، خنج و اوز حاکم است و منطقه جنوب فارس سخت ترین روزهای کرونایی را سپری می کند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی وچشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

روز گذشته (دوشنبه) ۶۵۵ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۸ هزار و ۴۸۳ نفر رسید.

شهرستان لارستان با جمعیتی حدود ۲۳۰ هزار نفر در فاصله ۳۸۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان لارستان واکسن کرونا بهداشت و سلامت فارس پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا لارستان ویروس کرونا لارستان واکسن کرونا بهداشت و سلامت فارس دانشکده علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس